Golfbanen in Estepona

Wanneer je in Estepona verblijft, is het bijna vanzelfsprekend om te starten bij Golf Estepona. Deze golfbaan wordt ook wel “de vriendelijkste baan aan de kust” genoemd. Het natuurlijke landschap van het Sierra Bermeja gebergte en het uitzicht op zee maakt je golfervaring hier compleet. Andere geweldige golfbanen vlakbij Estepona zijn Doña Julia Golf Club en La Duquesa Golf Country Club. Vanuit de badplaats zijn de golfbanen rondom Marbella bovendien ook prima te bereiken.

Golfbanen in Cadiz

De golfbanen van Cadiz behoren dan misschien niet tot de Costa del Golf, maar doen zeker niet onder aan de rest. Er zijn ongeveer 10 golfclubs te vinden rondom deze stad, dus genoeg kansen om je favoriete sport uit te oefenen! Een van de beste golfbanen is Golfclub Barceló Montecastillo. Deze 18-holes baan bevindt zich in het luxe golfresort Barcelo Montecastillo. Een andere top baan in Cadiz is de IBEROSTAR Novo Sancti Petri Golf Club. Hier liggen bovendien veel hotels in de buurt, van waaruit de club in no time te bereiken is.

Golfbanen in Marbella

Golf spelen in Marbella? Dan val je met je neus in de boter. Marbella biedt cursussen voor spelers van alle niveaus, op alle soorten terreinen. Deze badplaats bezit zelfs een aantal van de meest luxueuze clubhuizen die er zijn. Er liggen een aantal golfbanen in Marbella zelf, maar op een paar minuten rijden beland je bovendien in golfersparadijs de Costa del Golf. Deze biedt een nóg grotere keuze aan top banen. Onder andere Río Real Golf & Hotel, Westin la Quinta en Santa Clara Golf zijn toppers. Golfen in Andalusië is hier echt een feestje!

Golfbanen in Almeria

Ben je op vakantie in Almeria? Dan zijn de golfbanen van de Costa del Golf en die van Cadiz net iets te ver weg. Gelukkig bezit de regio zelf ook een aantal prachtige golfbanen waar je terecht kunt. Zo is er Club de Golf Playa Serena in het dorp Roquetas de Mar; een mooie 18-holes golfbaan. Alboran Golf en La Envia Golf liggen nog wat dichter bij het centrum van Almeria. Vooral die eerste is een aanrader. Alboran Golf kenmerkt zich door een landschap gevuld met bunkers, beekjes, meren, etc. Het biedt een uitdagend terrein, waar elke golfer op de proef wordt gesteld.