Cortijo el Moral
Paardrijden over het strand

Altijd al eens willen paard rijden over het strand in Malaga!! Kom en geniet van een super leuke strandrit met ons!
Onze paarden zijn geschikt voor zowel ervaren ruiters als voor mensen die nog nooit op een paard gereden hebben. Zit je in de buurt en heb je geen vervoer… Dan komen we je ophalen en brengen we je terug. Voor meer info stuur me een WA of bel me even: +34 633243358
Volg ons op FB voor speciale events: “Cortijo el Moral” Tot dan, Nathalie Nieuwdorp

Jeepsafari Adriano Wijntjes
Tour Andalusie

Wij verzorgen dagtours door het binnenlanden van Andalusie. U heeft keuze uit diverse tours, alle tours zijn zeer gevarieerd en we doen ook stukken off-road. Wij kunnen u oppikken bij het vakantieverblijf of u komt naar ons toe. Tijdens de tour is er gelegenheid tot lunch. Alles is mogelijk en gebeurt in overleg tijdens de reservering. Bel of mail gerust voor info:
Tel +34 677 17 5060
B.g.g. +34 667 26 5885
Email info@jeep-safari.com

Zeevissen
Met Jantje Safari

Ik haal jullie op de afgesproken tijd en rij direct door naar de haven vandaaruit wordt de reis overgenomen door de kapitein die verantwoordelijk is dat jullie vis gaan vangen of Heineken. Maar er is ook een mogelijkheid natuurlijk om te zwemmen en een beetje te duiken en te relaxen. Waarschijnlijk Komen jullie ook walvissen of dolfijnen tegen. En als jullie geluk hebben ga ik ook mee. Minimaal 2 uur. En je mag kiezen uit 2 verschillende boten. Als de tijd voorbij is kom ik jullie gewoon weer ophalen en ik zet jullie af op het afgesproken punt. Inclusief : Boot, kaptein, matroos, drank, snacks, de benodigde hengels, aas en vervoer.

225,- per uur (Min 2 uur) Deelnemers 4 tot 8 pers.
Reserveren  +34640263136
Reken voorbeeldjes
2 uur – 10 pers = 45,- pp
3 uur –  8 pers = 85,- pp